Prijsvergelijking - Korting & kortingspassen
Prijsvergelijking startpagina

Leesmap aanvragen

Leesmap.nl

Leesmap.nl is de overkoepelende site van de samenwerkende leesmappen in Nederland. Met de leesmappen van Leesmap.nl heeft u altijd de leukste tijdschriften voor het hele gezin in huis.

• Bezoek de website »

Leesmap.nl is de overkoepelende site van de samenwerkende leesmappen in Nederland. Met de leesmappen van Leesmap.nl heeft u altijd de leukste tijdschriften voor het hele gezin in huis.

Leesmap.nl

Op Leesmap.nl kunt u zelf kiezen welk lidmaatschap het best bij u past. De leesmap wordt elke week gratis en op tijd bij u thuis bezorgd en een week later weer afgehaald. Zodoende heeft u dus ook nog eens nooit meer last van oud papier! Leesmap.nl bezorgt de leesmap in heel Nederland. Het is ook mogelijk om eerst een proefabonnement op de leesmap af te sluiten indien u dat wenst.

Wilt u liever een proefabonnement op een tijdschrift? Ga dan naar Proefabonnementen-Gids.nl voor een zeer compleet overzicht van tijdschriften en kranten.

  Meer informatie : Leesmap.nl »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Prijs vergelijken » Korting & kortingspassen

•   Tip deze Leesmap.nl pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Leesmap.nl doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie korting & kortingspassen

Printabout

Met Printabout, de aller goedkoopste specialist op het gebied van inkt cartridges voor printers, bespaart u tot 75%. Het ruime aanbod bestaat uit inkjet en laser toner cartridges van alle bekende merken. Als nieuwe klant ontvangt u tevens een gratis cartridge.

Discount Card Europe

Koop nu al uw apparaten tegen inkoopprijzen voor slechts 20 euro per jaar! Producten worden rechtstreeks vanaf de fabriek gratis bij u thuis afgeleverd.

United Consumers: Tanken

Via UnitedConsumers kunt u met 6 cent korting per liter tanken bij ruim 500 aangesloten tankstations. Vraag de gratis tankkaart aan en ervaar de voordelen. U krijgt korting op benzine, diesel en LPG. tip

InkClub

Gratis inkt bij Inktclub.nl. InkClub streeft naar de laagste prijzen voor inkt en fotopapier. Als nieuwe klant krijgt u inkt voor € 0,-!

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Leesmap.nl pagina, categorie korting & kortingspassen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen