Gratis inkt cartridges voor Epson en Canon printers
Prijsvergelijking startpagina

Gratis inkt cartridge van Inkclub

InkClub

Gratis inkt bij Inktclub.nl. InkClub streeft naar de laagste prijzen voor inkt en fotopapier. Als nieuwe klant krijgt u inkt voor € 0,-!

• Bezoek de website »

inkClub streeft naar de laagste prijzen voor inkt en fotopapier. Als nieuwe klant mag u inkt voor € 0 voor de meeste EPSON en CANON printers uitproberen. We hebben inkt voor HP en LEXMARK tot 45% goedkoper. Als u wilt zien hoeveel u bespaart, klik dan op uw merk printer!

InkClub

Wij leveren franco ongeacht de grootte van de order. Het enige wat u hoeft te betalen zijn de administratiekosten ter grootte van € 4,95. De inkt en het fotopapier zijn dus gratis!

Bestel vandaag voor levering binnen 2-3 dagen. U betaalt binnen 10 dagen na aflevering. Snel, eenvoudig en gemakkelijk!

Bespaar nu tijd en geld! Klik op uw merk printer om de aankoop te starten.

  Meer informatie : InkClub »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Prijs vergelijken » Korting & kortingspassen

•   Tip deze InkClub pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over InkClub doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie korting & kortingspassen

Leesmap.nl

Leesmap.nl is de overkoepelende site van de samenwerkende leesmappen in Nederland. Met de leesmappen van Leesmap.nl heeft u altijd de leukste tijdschriften voor het hele gezin in huis.

Printabout

Met Printabout, de aller goedkoopste specialist op het gebied van inkt cartridges voor printers, bespaart u tot 75%. Het ruime aanbod bestaat uit inkjet en laser toner cartridges van alle bekende merken. Als nieuwe klant ontvangt u tevens een gratis cartridge.

Discount Card Europe

Koop nu al uw apparaten tegen inkoopprijzen voor slechts 20 euro per jaar! Producten worden rechtstreeks vanaf de fabriek gratis bij u thuis afgeleverd.

United Consumers: Tanken

Via UnitedConsumers kunt u met 6 cent korting per liter tanken bij ruim 500 aangesloten tankstations. Vraag de gratis tankkaart aan en ervaar de voordelen. U krijgt korting op benzine, diesel en LPG. tip

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

InkClub pagina, categorie korting & kortingspassen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen