Prijzen van huishoudelijke apparatuur vergelijken
Prijsvergelijking startpagina

Prijsvergelijking huishoudelijke apparaten

Bent u toe aan een nieuwe stofzuiger, afwasmachine, keukenmachines, koel-vries-combinatie of broodbakmachine? Het kan erg de moeite lonen om via zogenaamde prijsvergelijking-sites de prijzen van nieuw aan te schaffen huishoudelijke apparatuur te vergelijken. In onderstaand overzicht staan een aantal bekende prijsvergelijkers die onder andere op het gebied van huishoudelijke apparaten actief zijn. Kijk en vergelijk zelf en bespaar tientallen zo niet honderden euro's bij de aankoop van uw huishoudelijk apparaat.

Sorteer de koppelingen in deze huishoud apparaten rubriek op:  

Kieskeurig

Kieskeurig is de grootste en meest populaire consumenten site van Nederland. Op Kieskeurig kunt u duizenden producten variërend van mobiele telefoons tot wasmachines en van dvd-recorders tot koelkasten vergelijken.

Miepkniep.nl

Miepkniep vergelijkt de prijzen van onder meer wasmachines, koelkasten, afzuigkappen, stofzuigers, vaatwassers, wasdrogers en vries kasten voor u. Miep Kniep zoekt de leverancier met de laagste prijs en plaatst eventueel een bestelling bij deze leverancier.

Beslist.nl huishoudelijk

Beslist.nl vergelijkt de prijzen van producten op het gebied van huishouden, koelen en vriezen, koken, wassen, drogen en afwassen en klimaatbeheersing (airconditioning en elektrische verwarming). Ook de prijs van keukenapparatuur als tosti-ijzers, koffiezetapparaten, sapcentrifuges en thuistaps wordt onder de loep genomen.

Huishoudelijke apparaten startpagina

El Cheapo huishoudelijk

Vergelijk prijzen van o.a. afwasmachines, wasmachines, espresso-machines, koelkasten, vrieskasten, koel- en vriescombinaties, keukenmachines, broodbakmachines en afwasmachines op de site voor koopjesjagers Elcheapo.nl.

  Help mee aan het opbouwen van deze huishoud apparatuur startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar prijsvergelijking | Suggesties voor huishoudelijke apparatuur? | Deze pagina bij uw favorieten

Prijsvergelijking.geld-gids.nl is dé startpagina voor het vergelijken van prijzen van o.a. huishoudapparatuur. Op deze pagina hebben we een aantal bekende prijsvergelijkingssites bijeengebracht. Ook tussen deze sites zelf kan vaak weer enig verschil in prijzen zitten, ga ze dus als het even kan allemaal bijlangs. Vergelijk-ze!

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen